· 

Nog 3 maanden!

 

Wat fijn! In januari besloten we om toch weer naar Florida te gaan! Het was daar de vorige keer ook zo mooi dat we alle vier weer terug wilden. Er zijn nog genoeg dingen die we niet gedaan of gezien hebben. En nu is het aftellen dan toch wel een beetje begonnen.....16 augustus is het zo ver!


2 jaar geleden hadden we de rondreis bij Jan Doets geboekt, welke prima geregeld was. Voor een eerste keer Amerika leek het me niet handig om zelf alles online te gaan boeken. Dit jaar hebben we een town house via Exit reizen geboekt, misschien een volgende keer online zelf een reis samenstellen.
Het Town House waar we vanaf 16 augustus verblijven bevindt zich op het Windsor Hills resort in Kissimmee.
Windsor Hills ligt vlakbij de 4 parken van Walt Disney World en dit jaar gaan we naar Magic Kingdom en Animal Kingdom. Ik zou graag Epcot bezoeken maar hoogstwaarschijnlijk slaan we dat dit jaar ook over. Naar Disney's Hollywood Studio's gaan we helaas ook niet, op onze laatste volle dag gaat hier overigens het Star Wars gedeelte open.
Verder hebben we al een 14 daagse pas voor Universal studio's, Universal Island of Adventure en Universal Volcano bay. Erg fijn dat je onbeperkt entree hebt en niet een hele dag in een park moet hangen.


Buiten de parken om zijn er nog geen concrete plannen, waarschijnlijk beslissen we daar wat we gaan doen. Ideeen zijn er genoeg,  zo willen we een dag naar het strand, misschien in combinatie met de Seascreamer in Clearwater om weer dolfijnen te spotten. 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Bianca (zaterdag, 20 juli 2019 12:43)

    Wij zitten van 9 tot en met 11 augustus in Clearwater!

  • #2

    Maaike (zaterdag, 20 juli 2019 20:45)

    Jammer, lopen we elkaar net mis!