· 

Universal’s Volcano Bay

De grootste wens van Dion en Luca voor de komende vakantie is dat we wat meer gaan zwemmen. En dan niet af en toe een plons in het mini zwembad bij ons huisje tussen alle activiteiten door maar gewoon langer doorbrengen in een zwembad. Persoonlijk hou ik echt niet van dagen rondhangen bij een zwembad of bakken op het strand of ik moet een heel spannend boek en een parasol hebben dan hou ik het nog wel even uit ☀️⛱📖.

Dit waterpark wat net geopend was de vorige keer dat wij in Florida waren lijkt mij wel erg leuk! Ideaal om hier even af te koelen na een ochtend in de pretparken van Universal. De auto staat dan toch al in de juiste garage en met de bus worden we dan bij de ingang van Volcano Bay afgezet. Wat baalden we de vorige keer dat we hier echt geen tijd voor hadden. Des te leuker om nu wel te gaan.
Er zijn erg veel verschillende glijbanen en V.B. maakt gebruik van een virtuele wachtrij. Je krijgt bij binnenkomst een soort horloge genaamd Tapu Tapu en deze tap je tegen een totempaal waardoor je de tijd te zien krijgt waarop je naar de glijbaan kan gaan. Ondertussen kan je dus bijvoorbeeld “wachten” in de lazy river. Verder kan je met je Tapu Tapu nog betalen en bepaalde totems activeren die water spuiten, foto’s maken etc.

Reactie schrijven

Commentaren: 0