· 

FastPass+ voor Animal Kingdom

30 dagen voor je bezoek aan Walt Disney World kan je online drie FastPass+ tickets reserveren via MyDisneyExperience. Vandaag om 13.00 was het zo ver en kon ik de tickets regelen voor onze dag in Animal Kingdom. Zonder deze tickets moet je dus gewoon in de normale rij gaan staan, de stand-by rij. Deze rijen zijn af en toe zo lang dat het ons echt ontmoedigd om ergens in te gaan, vooral met de hitte in Florida. Met een FastPass+ kan je de rij voor een groot deel overslaan, wat dan toch weer een fijn gevoel geeft als je langs die lange stand-by rij loopt.😄 Als je de drie tickets gebruikt hebt kan je gelijk ter plekke steeds 1 nieuwe reserveren. Voor de meest populaire attracties was dit de vorige keer niet mogelijk, deze waren niet beschikbaar. 


Ook dit keer was ‘Flight Of Passage’ 30 dagen van te voren niet beschikbaar maar dat doen we wel weer als eerste als het park open gaat. Dit blijft toch de mooiste attractie die we ooit gezien hebben. Het is net alsof je echt op de rug van een Banshee zit en in die mooie wereld bent.đŸ˜đŸ€©

Tickets voor de andere attractie van Pandora konden we nog wel krijgen maar niet in de ochtend zoals we gehoopt hadden, alleen in de middag en avond was er nog plek. Verder hebben we nog Expedition Everest enKali River Rapids gereserveerd. Misschien komt er voor Na’vi River Journey nog een andere tijd beschikbaar tegen de tijd dat het zover is. 

Dit is in ieder geval ons huidige lijstje:
Aanstaande Zaterdag kunnen we de FastPass+ tickets reserveren voor Magic Kingdom, ik ben benieuwd wat we nog voor keus hebben aangezien de hotel gasten 60 dagen van te voren hun tickets kunnen reserveren.

Het enige wat ik daarna nog wil regelen zijn ‘Magic Bands’ die onze kaartjes vervangen. Deze gaan wij aanschaffen in Disney Springs.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Maurice (woensdag, 24 juli 2019 10:20)

    Wat een geregel is dat tegenwoordig met die fast passes. De laatste keer dat wij naar Disney gingen (2013), waren we er even voordat Magic Kingdom open ging en toen we binnen waren kon ik op mijn gemak voor 3 attracties de fast passes uit de machines halen.
    Tijden veranderen.

  • #2

    Maaike (woensdag, 24 juli 2019 10:28)

    Dat klinkt een stuk makkelijker. Vooral omdat je niet altijd gelijk op de site komt....het leek wel zo’n veilingsite!