· 

Volcano Bay

Vandaag was het dan eindelijk zo ver, we zijn naar Volcano Bay geweest! Wauw wat een mooi groot waterpark! Het weer was erg goed dus een perfecte dag voor waterglijbanen, watercoaster, lazy riveretc. De Tapu Tapu werkte ook prima, even tappen tegen een totempaal voor de tijd om terug te komen naar de glijbaan. Hij werkte vooral ook erg goed om mee te betalen! Iets te goed zelfs want je tapt maar een eind weg en je bent weer wat dollars lichter😄😬. Ben je verbrand? Oké dan even tappen voor een zwemshirt....heb je trek? Tappen en je hebt je eten betaald. Tas nodig voor de spullen?....tuurlijk! Tap tap tap ...en weg geld 🥴💰💰 Ach ja, het is vakantie. En we hebben genoten! Luca’s Tapu Tapu was op een gegeven moment stuk, het glas was eraf en Vincent was die van hem een keer kwijt geraakt in een waterglijbaan.
s’ Middags rond 3 uur waren we het best wel zat en zijn we naar huis gegaan. 
Volcano Bay’s medewerker van de maand 🤣

Nadat we even thuis uitgerust hadden zijn we gaan eten bij Denny’s. Vincent had daar de vorige keer (bij de Keys) lekker gegeten en wilde er graag weer een keer naartoe. Wat was het hier in Kissimmee slecht zeg! We konden het bijna niet geloven... mensen liepen weg, het duurde heel lang, overal stonden op een gegeven moment de borden en troep nog op tafel. De serveerster liep druk rond maar deed eigenlijk niks. Maar het ergste was natuurlijk dat het eten ook helemaal niet lekker was. Ondanks dat hebben we echt zo gelachen met z’n vieren, gewoon door de rare situaties. Na het betalen (bij een man die niks zei en me ook niet aankeek) liepen we naar buiten met pijn in ons buik van het eten en lachen. Maar voor ons dus geen Denny’s meer! Ook niet voor een ontbijt.🤮
Als het bord van Vincent (rechts) na het eten nog vol is weet je genoeg😉
Na het “eten” bij Denny’s nog even een paar boodschappen gedaan bij Target. Morgen vroeg op want we gaan proberen in Hagrid’s magical creatures motorbike adventure te gaan. Gisteravond zag ik ze al af en toe voorbij vliegen, dat was een mooi gezicht in het donker met allemaal lichtjes.

Reactie schrijven

Commentaren: 4
  • #1

    Maurice (maandag, 19 augustus 2019 00:56)

    Wij vonden Volcano ook super!

  • #2

    Bianca (maandag, 19 augustus 2019 02:18)

    Volcano is echt leuk hè! Wij hadden het geluk alles gedaan te hebben voor 4 uur want toen brak de hel los...flink onweer en regen. Maar alles is leuk daar! Ook de rode, gele en groene glijbanen gedaan? Zijn er 4 naast elkaar op n matje? En die trechter? Fijne avond nog!

  • #3

    Maaike (maandag, 19 augustus 2019 02:36)

    Ja VB was echt leuk, we gaan snel weer. Ik vond de coaster leuk Krakatau ofzo. Luca en Dion zijn op die matjes geweest, toen moesten Vin en ik terug om een nieuwe tapu tapu te halen. Die blauwe trechter was idd ook heel leuk! De groene hebben we ook gedaan. Dion en Luca hebben de plunger ofzo gedaan vanaf de vulkaan.

  • #4

    Sanne V. (maandag, 19 augustus 2019 07:28)

    Jammer van het eten. Maar wel weer een topdag. Heb je ook foto's van het huis waar jullie verblijven?
    Kusss