· 

Outlet shoppen en Disney Springs

Er stond weinig op de planning vandaag, Vincent slaapt nog steeds heel slecht dus toen we vanochtend bij de Wallmart waren hebben we slaappillen gekocht. De jongens lagen nog te slapen die werden pas rond 9.30 wakker. Aan het eind van de ochtend zijn we naar de Vineland outlets geweest. Ik ben goed geslaagd in de Michael Kors store 😊 Vincent heeft nog gympen, hemden en ondergoed gekocht en Dion 2shirts. Luca had nog schoenen gepast maar we hebben ze toch uiteindelijk maar laten staan. 


s’ Middags zijn we nog even naar het zwembad geweest en de jongens gingen uiteraard weer even poolen. Rond etenstijd zijn we naar Disney Springs gegaan en daar hebben we eerst de magic bands gekocht(soort horloge die je entree kaart vervangt voor de Disney parken). We moesten ook nog vouchers inwisselen voor echte tickets voor onze dag naar Animal Kingdom overmorgen. 
In Disney Springs hebben we heerlijk gegeten bij de T-Rex, het leek een beetje op Rainforest Café maar dan met dino’s. Als toetje hebben we nog cupcakes gegeten bij Sprinkles die zijn echt heeeeeerlijk!! In New York haalden we ze destijds uit de Cupcake ATM. Disney Springs is s’avonds erg gezellig en levendig, ook nu was er weer live muziek. Al met al was het vandaag een rustig dagje..... Morgen weer tijd voor actie?🤔😊 Ik denk het wel.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Els (woensdag, 21 augustus 2019 08:15)

    Nou rustig !!!
    Heb je wel genoeg aan 1 reserve koffer?�veel plezier verders.
    Lieve groet hier schijnt de zon �

  • #2

    Sanne V. (woensdag, 21 augustus 2019 12:57)

    Love to read your story's