· 

Animal Kingdom

Om 6.10 ging mijn wekker, Vincent was al wakker en zat al aan de koffie toen ik beneden kwam. Omdat hij nog steeds niet goed slaapt had hij in de kamer beneden geslapen, Luca’s kamer. Luca had “gelogeerd” bij z’n broer, Dion’s kamer heeft 2 losse bedden dus dat ging prima. Alle slaapkamers hebben eigen badkamers met wc. Ik probeer maar zo weinig mogelijk op de jongens hun kamer te komen.....mijn hemel wat een troep....nu al🙄. Vanochtend ging alles wat traag terwijl we weer gingen “rope droppen” voor Flight of Passage. We dachten even snel te ontbijten bij de Burger King maar er stond een oude man die echt alles in z’n eentje moest doen. Hij maakte het eten, hielp binnen aan de kassa en de kassa van de ‘drive thru’. Het valt ons op dat er veel oude mensen werken in de pretparken en fast food ketens, de meesten zijn ook nog heel erg vriendelijk.

Eenmaal aangekomen in AK was het al redelijk druk, we zijn gelijk naar flight of passage gelopen. Uiteindelijk hadden we maar 30 minuten in de rij gestaan. Het was weer prachtig, zelfs met een ietwat wazige 3D bril.
Na Flight of Passage zijn we in de Na’vi River geweest en daarna hebben we natuurlijk weer ons favoriete Avatar drankje besteld, de Night Blossom. Verder zijn we nog in Dinosaur, Epeditie Everest en Kali River Rapids geweest. Animal Kingdom is echt een prachtig park.

Op een gegeven moment zie ik ineens 3 bekende Florida/pretpark YouTube-ers lopen, gek hoor maanden van te voren allerlei filmpjes bekeken om ideeen op te doen lopen ze hier gewoon in het wild 🤪😄. 1 ervan was ‘the Potter collector’ door hem hebben we gister de appeltaart gegeten in Universal.
Om een uur of 14.00 zijn we naar de Wallmart gereden, oordruppels gekocht voor Vincent want we zijn bang dat er een oorontsteking aan zit komen, z’n oren zitten steeds dicht. We gingen thuis even uitrusten en Luca heeft even wat 💣💣💣 gemaakt in ons zwembad.


Om kwart voor zes hadden we een tafel gereserveerd voor Rainforest Café, dat is echt een traditie geworden. Elke keer dat we in Disney waren (Parijs of Orlando) hebben we hier gegeten. Ik denk steeds dat de jongens er misschien te oud voor worden, maar nee hoor ze vinden het nog steeds leuk.

Na het eten zijn we naar Kilimanjaro Safari’s geweest, het was iets koeler geworden en de dieren leken iets actiever dan de vorige keer dat wij hier waren. Toen gingen we op het heetst van de dag.

Na de safari gingen we weer naar Expeditie Everest, het begon donker te worden en boven in de achtbaan had je mooi uitzicht over het park met de lichtjes van de lichtshow. We hebben ook nog een stukje show gekeken voor we weer naar huis gegaan zijn. Morgen gaan we het rustig aan doen. We zijn alle vier toe aan uitslapen. De druppels voor de oren van Vincent lijken te werken, het gaat een stuk beter gelukkig.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Bianca (vrijdag, 23 augustus 2019 05:40)

    Ziet er gaaf uit allemaal! En fijn dart de attractie van Hagrid is gelukt!! En dan ook nog eens de Flight of Passage. Geniet er nog lekker van. Wij gaan morgen weer terug naar Nederland! X

  • #2

    Els (vrijdag, 23 augustus 2019 13:47)

    Nou nou wat een avonturen allemaal. Het is het eerste wat ik doe als ik uit bed kom. Jullie avonturen lezen.
    Schitterend. Geniet nog maar lekker. En rust vandaag maar goed uit voordat jullie laatste week begint. �